Ik vind het echt super dat ik jouw boelshit in balans mag brengen. Fitter worden, lekker in je vel, minder buikpijn, je hormonen meer in balans en gewoon weer je eigen ik worden. Samen met een luisterend oor.  Dat is mijn missie!

Met behulp van lessen, menu’s, (motivatie)opdrachten en oefeningen gaan wij jou door het programma heen leiden. In de what's appgroep  kun je al je vragen stellen of je kunt er terecht om gewoon even een boost te krijgen. Deze kun je ook anoniem stellen via mail en zal ik zeker ook anoniem beantwoorden! Vragen over suppletie en je persoonlijke testen vraag ik te bewaren tot de consulten.


Klik hier om je aan te melden voor whatsappgroep ‘De boelshitclub’ of stuur een berichtje naar 06-39587944. 


Online omgeving

Bij de boelshitclub zit deze online omgeving. Hierin staan alle lessen. Voor de weekmenu's heb je een andere inlog gekregen.  Je kunt niet alles in één keer zien natuurlijk😊. Want dan overspoel je jezelf. Daarnaast krijg je altijd replay's van alle online masterclasses en Q&A's.

De essentie is, dat jij je eigen coach wordt en je lichaam&brein gaat begrijpen. Dus lees, observeer, vraag en leer! Het is nu een investering, maar over een aantal weken kun je met trots achterom kijken!

Met regelmaat zul je een motiverend mailtje met een opdracht in je mailbox vinden. Misschien is niet elke opdracht voor jou van toepassing. Maar pak er uit wat voor jou nodig is. Wij horen graag je reactie! En het zou heel leuk zijn als je je vorderingen deelt:)!


Last but not least: regelmatig zullen wij (live) zijn en vragen hoe het met je gaat. Deze datums geven wij maandelijks door! Natuurlijk zullen wij ook ons neus laten zien in de whatsapp groep. Maak gebruik van onze aanwezigheid. Vraag het ons als je iets te vragen hebt of als er iets is wat niet lekker gaat. Ben open en eerlijk naar ons, maar bovenal ook naar jezelf.
En... laat het vooral ook weten als het wel goed gaat!

Voor nu....let's rock...let's fix the boelshit!

Kortom: we gaan lekker van start!

Liefs, Anka

De BoelShitClub